Griekse volksmelodieën

Griekse muziek kenmerkt zich door een mix van invloeden uit Oost en West. Dit hoor je terug in de toonladders, ritmes en de versieringstechniek.

Dat laatste, het versieren van Griekse melodieën is de focus van het komende VOHO weekend. Melodieën die in de basis juist heel eenvoudig zijn,  gaan we door verschillende simpele versieringstrucjes te gebruiken, naar een geheel ander niveau tillen. Succes gegarandeerd: je zult aan het eind van het weekend een andere muzikant zijn! 

Tijdens het weekend gaan we bij plenaire sessies samenwerking zoeken met de andere groepen. We trekken elkaar daarbij naar het hoogst mogelijke niveau!

Alle muzikanten, blazers, tokkelaars, percussionisten en strijkers, accordeonisten enz. kunnen hun hart ophalen bij Holger.  Wil je (ook) zingen, meld dit dan ruim tevoren, zodat de arrangementen op het stembereik kunnen worden aangepast.

 

Wanneer je je instrument redelijk beheerst en toe bent aan wat uitdaging, kun je meedoen met deze workshop. Holger zorgt voor partijen en rollen in de bezetting van verschillende niveau’s, zodat ook onze vergevorderde deelnemers  voldoende uitdaging krijgen.

Niveau 2-3-4