Zang

Zingen is gezond! Vooral samen zingen, schijnt letterlijk het immuunsysteem te versterken. We gaan proberen om zo ontspannen mogelijk bezig te zijn. 

Leer een verhaal te vertellen met je stem en je krijgt individuele tips om je zang te verbeteren.

Maar kom vooral ontdekken dat zingen heel persoonlijk is en dat de kwaliteit van je uitvoering ligt in je inzet, de gevoelswaarde en natuurlijk een beetje oefening.

Zangervaring bij deze workshop is niet vereist! Er wordt aandacht besteed aan ademhaling, gevoelswaarde van de tekst en het onthouden van het verhaal van het lied. Ook worden ornamentatie (versiering) timing en achtergrond van de ballades behandeld.

Met speciale aandacht voor iedereen en voor elk stemtype wordt samen- en solo zang benaderd vanuit het principe dat iedereen een lied kan brengen.”

Wat gaan we doen?

We gaan samen aan de slag met drie prachtige nummers in Schots, Engels, Iers Engels en Gaelige (Iers) Welke dat precies worden is nog even geheim. Maar wees niet bezorgd, iedereen zal naar zijn of haar niveau kunnen meedoen!

We werken vanaf het begin aan een geweldige presentatie, maar neem vooral ook je eigen vragen en wensen mee, en je zult merken dat je niet alleen bent in wat je wilt weten!