Algemene voorwaarden

Algemene cursusinformatie en Voorwaarden Na inschrijving en betaling ontvang je per omgaande een e-mail ter bevestiging. Komt onze mail in je spambox, dan kun je de SVN toevoegen aan de lijst met veilige afzenders om dit in de toekomst te voorkomen.

De prijzen van de weekends zijn inclusief lessen, overnachtingen, beddengoed, koffie en thee en maaltijden op zaterdag en zondag.

Annulering en restitutie: Wil je annuleren, dan kunnen wij je tegemoet komen tot het moment dat de stichting financiële verplichtingen is aangegaan met docenten of de accommodatie. De volgende restitutie regels gelden:

  • tot 4 weken voor aanvang van de cursus: restitutie van het volledige bedrag minus € 10,- administratiekosten,
  • van 4 tot 2 weken voor aanvang van de cursus: 50% van het bedrag
  • na 2 weken voor aanvang van de cursus is helaas geen restitutie meer mogelijk.

Het is alleen na goed overleg vooraf mogelijk om bij annulering een plaatsvervanger mee te laten doen. Indien een workshop geannuleerd wordt vanwege te weinig aanmeldingen, dan wordt  het volledige cursusbedrag gerestitueerd. Bij ziekte van de docent zoekt de SVN een geschikte vervanger. Dit geeft je geen recht de aanmelding te annuleren. Wanneer geen geschikte vervanger gevonden kan worden, dan wordt  het volledige cursusbedrag gerestitueerd.

Het tijdelijk restitutiebeleid in coronatijd:

Dit tijdelijke beleid is om er voor te zorgen dat er geen drempel is voor deelnemers om bij corona gerelateerde klachten te annuleren.

Indien je kort voor aanvang van het weekend klachten hebt zoals koorts, hoesten en/of benauwdheid, of je hebt een huisgenoot met deze klachten, of je bent in thuisisolatie, of je hebt een positieve zelftest uitslag, dan kun je niet komen. Dan geldt het tijdelijk restitutiebeleid. Je krijgt het hele cursusbedrag teruggestort.

Let op: voor alle andere gevallen gelden de normale restitutieregels.

Moet onverhoopt het gehele weekend worden geannuleerd of verplaatst, dan gelden ook de normale restitutieregels: iedereen krijgt in deze situatie zijn cursusbedrag terug, of kan er voor kiezen zijn/haar gereserveerde plaats te behouden tot het eerstvolgend moment dat het weekend kan plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie op de websites van het RIVM en het KNMO

Bijgewerkt op 25 juli 2021