Locatie

Locatie

Beste SVN cursisten,

Eind november ontving het secretariaat van de SVN een brief van Conferentiecentrum De Glind, waarin werd aangekondigd dat met ingang van 1 januari 2021 De Glind haar deuren zal gaan sluiten. Hiermee komt een einde aan een tijdperk, waarin de SVN vrijwilligers, onze docenten en ontelbare deelnemers door de jaren heen vele fijne herinneringen hebben opgebouwd.

Als SVN zijn we in de loop der tijd vergroeid geraakt met De Glind, kenden het gebouw van de zolder tot aan de linnenkamer, hadden een stevige relatie opgebouwd met organisatie en personeel en gedurende onze cursusweekends konden we heerlijk onze gang gaan in en rond het gebouw, dat wij vaak helemaal voor onszelf hadden.

Dat is dus voorbij. Het gebouw, of in ieder geval de grond waar het op staat, zal zeer waarschijnlijk een andere bestemming krijgen en een doorstart, waarop wij de afgelopen weken stilletjes hadden gehoopt, zit er dus echt niet in.

Het bestuur van de SVN zal zich de komende periode bezig houden met het vinden van een nieuwe locatie om onze muziekweekends te kunnen voortzetten. Zodra hier iets over te vertellen is, zullen wij het delen op onze website en onze facebook pagina.