Locatie

Locatie

Nadat we in november het bericht kregen dat onze oude vertrouwde De Glind in januari 2021 definitief haar deuren zou sluiten, hebben we naarstig gezocht naar een nieuwe locatie die bij de SVN past. Die denken we te hebben gevonden aan de rand van de Loonse en Drunense duinen in het voormalige Capucijnerklooster De Beukenhof te Biezenmortel. We verwachten dat we hier onze unieke ‘SVN-sfeer’ weer kunnen voortzetten.

De Beukenhof is goed toegankelijk. Het betreft een ruime groepsaccommodatie met 2- of meerpersoonskamers. 

De prijs voor een weekend in een 2- of meerpersoonskamer is €241. Een 1-persoonskamer kost €55  extra. In deze prijs is inbegrepen het verblijf, alle maaltijden, koffie en thee en natuurlijk de lessen.  De drankjes aan de bar dien je, aan het einde van het weekend, zelf af te rekenen.

Adres: Beukenhof, Capucijnerstraat 46, 5074 PJ Biezenmortel, Nederland

info@beukenhof.nl    T +31(0)13 511 2499

Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, maar in het weekend is De Beukenhof NIET bereikbaar per openbaar vervoer. Als je echt niet met iemand mee kunt rijden kunnen we op de heenweg zorgen voor een taxibusje vanaf station Den Bosch. Voor de terugweg lukt het altijd om onderling iets te regelen.