Algemene cursusinformatie

Na inschrijving ontvang je ter bevestiging een automatische e-mail met een overzicht van je bestelling. Komt deze mail in je spambox, dan kun je de SVN toevoegen aan de lijst met veilige afzenders om dit in de toekomst te voorkomen.

Heb je problemen met inschrijven, aarzel dan niet om de cursusadministratie om hulp te vragen. Zie onderaan deze pagina. Wij helpen je graag.

De prijzen van de weekends zijn inclusief de lessen, 2 overnachtingen, alle maaltijden op zaterdag en zondag en koffie en thee. De consumpties aan de bar kunnen op zondagmiddag worden afgerekend.

Voor onze weekends maken wij gebruik van groepsaccommodaties met geschikte lesruimtes. De beschikbare eenpersoonskamers zijn in de eerste plaats bedoeld voor de docenten en verder meestal snel uitverkocht. De  accommodatie rekent een extra bedrag voor een eigen kamer. Je kunt bij inschrijving verzoeken met je partner, vriend/vriendin of een eigen groepje op de kamer te komen. Op grotere kamers plaatsen wij 4 tot 6 personen.

Annulering en restitutie:

Wil je annuleren, dan kunnen wij je tegemoet komen tot het moment dat de stichting financiële verplichtingen is aangegaan met docenten of de accommodatie. Je kunt eventueel zelf een annuleringsverzekering afsluiten.

De volgende restitutieregels gelden:

  • tot 4 weken voor aanvang van de cursus: restitutie van het volledige bedrag minus 10,- administratiekosten,
  • van 4 tot 2 weken voor aanvang van de cursus: 50% van het bedrag
  • na 2 weken voor aanvang van de cursus is helaas geen restitutie meer mogelijk.
  • Het is alleen na goed overleg vooraf mogelijk om bij annulering een plaatsvervanger mee te laten doen.

Bij ziekte van de docent zoekt de SVN een geschikte vervanger. Dit geeft geen recht aan de cursist zijn aanmelding te annuleren. Wanneer geen geschikte vervanger gevonden kan worden zal je in overleg naar een andere workshop worden geplaatst. Als geen andere keuze mogelijk is, of als de workshop van tweede keuze vol is, wordt het volledige cursusbedrag gerestitueerd.

Wachtlijst:
Als een cursus volgeboekt is, dan is inschrijven op een wachtlijst nog mogelijk. Ná betaling van het cursusgeld, kom je op de wachtlijst. Op het moment dat er iemand annuleert, wordt de eerstvolgende persoon van de wachtlijst geplaatst. De volgorde van aanmelding is bepalend. De ervaring leert dat het regelmatig lukt om mensen van de wachtlijst toch te plaatsen. Mocht je voor de start van het weekend niet geplaatst kunnen worden, dan krijg je uiteraard het betaalde cursusgeld weer teruggestort.

Cursusadministratie SVN
Mail aan Cursusadministratie