Algemene cursusinformatie

 
Na inschrijving ontvang je per omgaande ter bevestiging een automatische e-mail met een overzicht van je bestelling. Komt deze mail in je spambox, dan kun je de SVN toevoegen aan de lijst met veilige afzenders om dit in de toekomst te voorkomen.

Heb je problemen met inschrijven, aarzel dan niet om de cursusadministratie om hulp te vragen. Zie onderaan deze pagina. Wij helpen je graag.

De prijzen van de weekends zijn inclusief de lessen, 2 overnachtingen, de maaltijden op zaterdag t/m de lunch op zondag en koffie en thee. De consumpties aan de bar kunnen op zondagmiddag contant of met pin worden afgerekend.

Wij maken gebruik van groepsaccommodaties met geschikte lesruimtes. De beperkt beschikbare eenpersoonskamers zijn meestal snel uitverkocht. De accommodatie rekent altijd een extra bedrag voor een eigen kamer. Je kunt bij inschrijving verzoeken met je partner, vriend/vriendin of een eigen groepje op de kamer te komen. Op grotere kamers met een stapelbed kunnen wij 4 of 5 personen plaatsen.

Wachtlijst:
Als een cursus volgeboekt is, dan is inschrijven op een wachtlijst nog wel mogelijk. Ná betaling van het cursusgeld, kom je op de wachtlijst. Op het moment dat er iemand annuleert, wordt de eerstvolgende persoon van de wachtlijst geplaatst. De volgorde van aanmelding is bepalend. De ervaring leert dat het bijna altijd lukt om mensen van de wachtlijst toch te plaatsen. Mocht je uiteindelijk niet geplaatst kunnen worden, dan krijg je uiteraard het betaalde cursusgeld weer teruggestort. Als je op de wachtlijst staat, maar je wilt er vanaf, dan kun je dat aangeven. Ook dan wordt het cursusgeld weer teruggestort.

Cursusadministratie SVN
Mail aan Cursusadministratie

Pagina is bijgewerkt op 17 januari 2024