Ierse traditionele muziek

Al jaren kwamen elk jaar een kleine honderd mensen bijeen in  Vormingscentrum De Glind om les te krijgen op de traditionele Ierse muziekinstrumenten, zoals: tin-whistle (Ierse fluit), fiddle (viool), harp, bodhrán (Ierse trommel), Keltische zang en nog veel meer.

Dit jaar zal vanwege corona  het aantal workshops en cursisten beperkt zijn. Daarnaast heeft Vormingscentrum De Glind helaas definitief zijn deuren gesloten.

We zijn blij dat we een nieuwe locatie hebben gevonden: De Beukenhof in Biezenmortel. (Noord-Brabant)  www.denieuweklasse.nl/beukenhof

Wij zijn helaas hierdoor wel genoodzaakt de cursusprijs te verhogen, deze wordt € 241.

De locatie is, net zoals De Glind, lastig te bereiken met openbaar vervoer, zodat er op vrijdagavond een ophaalsservice vanaf station Den Bosch geregeld wordt. Je kunt je hier bij inschrijving voor opgeven.

We hebben er vertrouwen in dat we in de Beukenhof een zelfde sfeer kunnen creëren als in De Glind, met cursisten die voor het eerst komen kennismaken met de muziek, naast mensen voor wie het elk jaar weer het weekend van het jaar is, met overdag lessen en ’s avonds in de bar onder het genot van een Iers pintje samen spelen, zoals in Ierland in de pub gebruikelijk is.

Het weekend begint op vrijdagavond 4 juni om 19.00 uur en eindigt zondagmiddag 6 juni om 16.00 uur.

NB. Mochten in juni de omstandigheden omtrent corona het doorgaan van de cursus niet toelaten, dan zal de cursus geannuleerd worden, en wordt het betaalde cursusgeld teruggestort.

Voor meer informatie over de weekendcursus en de werkwijze met de wachtlijst: Algemene cursusinformatie

Vragen over dit weekend? Mail Jenny van Diggelen

Titel Docent Niveau Prijs  
Bodhran Pieter Wentzel 241,00Inschrijven
Viool Anneke Eijkelboom 241,00Inschrijven
Zang Annemarie de Bie 241,00Plaats op wachtlijst
Gitaar Jiroh Matulessy 241,00Inschrijven
Ierse fluit en tin-whistle Isaac Muller 241,00Inschrijven