Venster op het Oosten

In september 2020 hebben we met een kleine groep deelnemers en met inachtneming van de Coronaregels met succes een VohO weekend kunnen organiseren. Het was wat vreemd, zo op afstand, maar het was fijn elkaar weer te zien en samen muziek te kunnen maken. Het was het laatste weekend van de SVN in onze vertrouwde locatie De Glind. We hebben een nieuwe plek gevonden, De Beukenhof; maar in september of oktober 2021 konden we daar niet meer terecht. We hebben het weekend dus verplaatst naar begin 2022 en wel van 1 tot 3 april.

Dat zal even wennen zijn om de traditie te doorbreken en in plaats van het najaar, juist in het voorjaar een VohO weekend te hebben. Maar, de vuurkorf brandt ook op een mooie avond in april, de baklava of türlu smaken er niet minder om en de muziek zal er niet anders om klinken. Onze coördinatoren Nico en Marja gaan er alles aan doen om weer een mooi programma samen te stellen.

Het Venster op het Oosten weekend is geschikt voor muzikanten en zangers die het beginners stadium voorbij zijn en redelijk vertrouwd zijn met hun instrument of stem. Maar ook voor vergevorderde muzikanten is er genoeg uitdaging!

Alle maatregelen ten aanzien van onze cursussen staan op onze website: www.volksmuziek.nl/corona/

Voor meer informatie met betrekking tot de locatie klik hier.

Wil je meer weten over de verschillende niveau’s?

Pagina bijgewerkt op 5-5-2021