HOME    ..SVNCURSUSSENLINKSARTIKELENCONTACTPRIVACYLOGIN

.Login.
Maak een keuze hieronder:
Venster op het Oosten
Doorslaande Tongen
Ierse muziek
Zoek een workshopWeekend cursus

Van 1 t/m 3 februari 2019

Vrij 19:00 t/m Zon 17:00

Postweg 65
3794 MK De Glind

Prijs  € 199,00

Klik HIER voor meer info

 

Details


IERSE MUZIEK

Weekend cursus: Traditionele Keltische liederen

Gedurende de workshop zullen we werken aan de verschillende mogelijkheden van het creatief arrangeren van een folksong. We beginnen met een beetje vocale techniek (warming-up, ademhaling, gebruik je hele lichaam om te zingen). Daarna pakken we een lied aan en gaan aan de slag met frasering, ornamentatie en interpretatie. Hoe vind je bijvoorbeeld een harmonische tweede stem van een melodie? We gaan spelen met verschillende ideeën hoe we een lied interessant kunnen maken, ook gebruik makend van improvisatie.

De workshop wordt gehouden in het Engels. Er zijn geen uitgeschreven zangpartijen, echter wel teksten. De melodieën worden op het gehoor aangeleerd.

Docente

Kerstin Blodig

De Duits/Noorse Kerstin Blodig staat internationaal bekend als één van de belangrijkste vertolkers van Scandinavische en Keltische wereldmuziek. Ze toert over de hele wereld met verschillende projecten, o.a. de Keltische bands 'Talking Water' en 'Nordland Wind'. Haar Noorse roots vertolkt ze in het vrouwentrio 'Huldrelokkk' en het duo 'Kelpie'.  Ze heeft een derde solo cd 'Nordisk Sjel' uitgebracht.

Vrije Plaatsen

.

Sluitingsdatum voor registratie

31.01.2018

Inschrijven

De registratieperiode voor deze workshop is helaas al voorbij.


Terug naar overzicht