HOME    ..SVNCURSUSSENLINKSARTIKELENCONTACTPRIVACYLOGIN

.Login.
Maak een keuze hieronder:
Ierse muziek
Doorslaande Tongen
Venster op het Oosten
Zoek een workshopWeekend cursus

14 t/m 16 september 2018
Vrij 19:00 t/m Zon 17:00
 
Postweg 65
3794 MK De Glind
 
Prijs all-in € 199,00
Details


VENSTER OP HET OOSTEN

Weekend cursus: Projectkoor "Mysterie van de Bulgaarse stem"

Grijp je kans om deel uit te maken van dit unieke wereldprojectkoor waarin we diep in het klassieke repertoire van befaamde Bulgaarse vrouwenkoren duiken, met uitdagende stukken van o.m. Kutev, Kaufman, Kyurchisski en Liondev. 

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij zelfstandig hun muziek kunnen instuderen, met behulp van bladmuziek en geluidsmateriaal en hun eigen partij kunnen houden. Zo kan er tijdens het weekend gewerkt worden aan meerstemmigheid en specifieke klankkleur en ornamenten.  We zingen 3 tot 6-stemmig.

Van Iris mag je verwachten dat zij je naar de grens van je kunnen zal brengen om met de groep een zo hoog mogelijk niveau te bereiken. Met grote precisie en aandacht werkt zij aan specifiek stemgebruik, ornamentatie en samenklank.

Categorie

  • niveau 3/4

Docente

Iris Ficker

Zangeres/dirigent Iris Ficker is bekend van Pauni Trio en onder haar eigen naam al jaren een van de beste specialisten in Nederland op het vlak van Bulgaarse en Balkanzang. Zij studeerde bij topzangers en zangeressen uit vele zangtradities en is opgeleid en volgde trainingen in o.m. EVT stemtechniek, koordirectie en "Vocal Leadership pop & Jazz". Iris geeft al ruim 18 jaar workshops, zanglessen en lessen stemtechniek rondom wereldzang, maar ook in pop, jazz, musical en licht klassiek.

www.paunitrio.nl

Pauni Trio - Ibis aga (D. Hristov)
Pauni Trio - Ne si go prodavaj Koljo chiflikot

Vrije Plaatsen

.

Sluitingsdatum voor registratie

10.09.2018

Inschrijven

De registratieperiode voor deze workshop is helaas al voorbij.


Terug naar overzicht