HOME    ..SVNCURSUSSENLINKSARTIKELENCONTACTPRIVACYLOGIN

.Login.
Maak een keuze hieronder:
Ierse muziek
Doorslaande Tongen
Venster op het Oosten
Zoek een workshopWeekend cursus

14 t/m 16 september 2018
Vrij 19:00 t/m Zon 17:00
 
Postweg 65
3794 MK De Glind
 
Prijs all-in € 199,00
Details


VENSTER OP HET OOSTEN

Weekend cursus: Gipsy Groove Balkan Band

De opzwepende ritmes van de Balkan zorgen ervoor dat niemand op zijn stoel kan blijven zitten! In deze workshop gaan we muziek uit alle delen van de Balkan voorzien van een heerlijke Gipsy Groove en een dansbare beat.

Gipsy's pikken hun melodieën overal vandaan op, nemen ze met zich mee en geven er hun eigen, onmiskenbare draai aan. 

Om ontspannen mee te kunnen doen aan deze workshop hoef je geen superster te zijn, maar je moet wel je instrument beheersen en niet schrikken van een onregelmatige maatsoort. Er is plaats voor blazers, begeleidingsinstrumenten zoals bas en percussie en... er is plaats voor enkele zangers/zangeressen. 

Vooraf wordt studiemateriaal verstrekt, zoals lead partijen of (indien beschikbaar) Youtube filmpjes. Hiermee krijg je een beeld van wat je kunt verwachten en zo kunnen we goed voorbereid aan het weekend beginnen en tot grootse prestaties komen!

De bedoeling is dat we vrij, dus los van de bladmuziek gaan spelen en, zoals het Gipsy's betaamt is er ook ruimte voor improvisatie.

Categorie

  • niveau 2/3

Docent

Stanislav Mitrovic

Stanislav Mitrovic is geboren in Belgrado. Hij studeerde saxofoon en basklarinet aan het Rotterdams Conservatorium van 1988 tot 1995. Stanislav speelde met onder meer Mathilde Santing, Klezmokum, Amsterdam Klezmer Band, de Wereldband, het Carlama Orkestar. Stanislav dirigeert bij Woodstreet Big Band in Den Haag, Enterprise Big Band in Dordrecht en geeft regelmatig workshops.

Doelgroepen

  • Volwassenen
  • Jongeren (v.a. 14 jaar)

Vrije Plaatsen

1

Sluitingsdatum voor registratie

10.09.2018

Inschrijven

De registratieperiode voor deze workshop is helaas al voorbij.


Terug naar overzicht