HOME    ..SVNCURSUSSENLINKSARTIKELENCONTACTPRIVACYLOGIN

.Login.Vacatures


Vacatures van de Stichting Volksmuziek Nederland

Beste muziekvrienden, Zoals jullie vast wel weten draait de SVN geheel op vrijwilligers. Dankzij hun ongetemde, hartstochtelijke inzet kunnen we toch elk jaar weer blijven komen op die heerlijke weekenden en dagen vol muzikale klanken, ontmoetingen en ontdekkingen.

Lijkt het jou ook leuk iets voor de SVN te betekenen? Dat komt goed uit. Momenteel zoeken wij vrijwilligers. 

 Cursus coördinatoren en assistenten 
Heb je een idee voor een nieuwe workshop dag of zelfs een heel weekend? Ben je goed in organiseren en contacten leggen met docenten? Kun je goed omgaan met social media en kun je ook nog eens toffe dingen bedenken om een specifieke dag of weekend helemaal uniek te maken? Dan doen wij een vreugdedansje en nodigen je graag uit je ideeën met ons te delen.

Op dit moment zoeken wij coördinatoren om nieuwe workshopdagen of weekends te organiseren

In april of mei is er eventueel ruimte voor het uitproberen van een nieuw weekend: bijvoorbeeld Vlaamse en Nederlandse traditionele muziek, een Scandinavisch of Zuid-Amerikaans weekend.... Liever geen weekend, maar een dag organiseren? Dat kan ook. SVN heeft een lange traditie van workshops organiseren voor amateurmuzikanten. Als jij je ideeën kunt realiseren, zorgen wij voor de onderliggende logistiek, zoals bijvoorbeeld de cursusadministratie.

Bestuurslid
Lijkt het je leuk om de koers van de SVN voor de toekomst mede te bepalen? Dan zit je hier op de goede plek. We vergaderen zo eens per kwartaal of vaker wanneer nodig... maar de afgelopen tijd liggen de dingen stiller dan we willen. Een nieuwe wind er door zou ons goed doen!

Op dit moment zijn we op zoek naar een penningmeester. Iemand met een warm hart voor de stichting en serieus verstand van cijfers dus....

Coordinator Public Relations

Onze activiteiten krijgen te weinig aandacht omdat we niemand hebben die de focus heeft op de PR.  De coördinator PR is een spin in het SVN web en werkt nauw samen met docenten, organisatie en bestuur om de bestaande en nieuwe activiteiten van de SVN zo goed mogelijk voor het voetlicht te brengen. Je gaat op zoek naar clubbladen, fora, organisaties. Je ontwerpt en verspreidt promotiemateriaal, schrijft teksten voor malings en beheert de contactlijst voor PR doeleinden. Je verzorgt onze facebookpagina met ruim 2000 volgers.

 

Als je interesse of een vraag hebt, kun je een mail sturen naar het secretariaat.