HOME    ..SVNCURSUSSENLINKSARTIKELENCONTACTPRIVACYLOGIN

.Login.
Maak een keuze hieronder:
Venster op het Oosten
Doorslaande Tongen
Ierse muziek
Zoek een workshopDetails


Detail

Traditionele Keltische liederen

Kerstin Blodig

Gedurende de workshop zullen we werken aan de verschillende mogelijkheden van het creatief arrangeren van een folksong. We beginnen met een beetje vocale techniek (warming-up, ademhaling, gebruik je hele lichaam om te zingen). Daarna pakken we een lied aan en gaan aan de slag met frasering, ornamentatie en interpretatie. Hoe vind je bijvoorbeeld een harmonische tweede stem van een melodie? We gaan spelen met verschillende ideeën hoe we een lied interessant kunnen maken, ook gebruik makend van improvisatie.

De workshop wordt gehouden in het Engels. Er zijn geen uitgeschreven zangpartijen, echter wel teksten. De melodieën worden op het gehoor aangeleerd.

Datum

02.–04.02.2018

Plaats

De Glind
Postweg 65, 3794 MK DE GLIND, Tel. 0342 - 452017, De Glind, Nederland

De Glind is een sfeervolle driesterren groepsaccommodatie in het Jeugddorp De Glind, gemeente Barneveld. De Glind ligt midden in het zeer gevarieerde overgangsgebied tussen de Gelderse Vallei, Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe, net op de grens van Utrecht en Gelderland.

Docente

Kerstin Blodig

De Duits/Noorse Kerstin Blodig staat internationaal bekend als één van de belangrijkste vertolkers van Scandinavische en Keltische wereldmuziek. Ze toert over de hele wereld met verschillende projecten, o.a. de Keltische bands 'Talking Water' en 'Nordland Wind'. Haar Noorse roots vertolkt ze in het vrouwentrio 'Huldrelokkk' en het duo 'Kelpie'.  Ze heeft een derde solo cd 'Nordisk Sjel' uitgebracht.

Prijs

€ 199,00

Vrije Plaatsen

.

Inschrijven

De registratieperiode voor deze workshop is helaas al voorbij.


Terug naar overzicht