HOME    ..SVNCURSUSSENLINKSARTIKELENCONTACTPRIVACYLOGIN

.Login.
Maak een keuze hieronder:
Venster op het Oosten
Doorslaande Tongen
Ierse muziek
Zoek een workshopDetails


Detail

Harmonica/accordeon

Raquel Gigot

Als je besmet bent met het 'Ierse muziek virus', dan ben je op de juiste plek tijdens het Ierse weekend in de Glind! Als je iets nieuws wilt ontdekken ... ook! De lessen gaan over: een Ierse melodie leren, maar vooral over wat de stijl maakt: frasering, accenten, swing, ornamentatie (rolls en cuts) , variaties, ritmiek, begeleiding met bassen en rechterhand, arrangementen maken. Het belangrijkste is natuurlijk het plezier hebben met samenspelen!

Alle soorten accordeons zijn welkom: van de trekharmonica (BC, CisD, AD... tot knopaccordeon, pianoklavier, concertina) Je moet wel een minimum basis hebben en een melodie op gehoor of met partituur kunnen vinden. 

Welkom!

Datum

02.–04.02.2018

Plaats

De Glind
Postweg 65, 3794 MK DE GLIND, Tel. 0342 - 452017, De Glind, Nederland

De Glind is een sfeervolle driesterren groepsaccommodatie in het Jeugddorp De Glind, gemeente Barneveld. De Glind ligt midden in het zeer gevarieerde overgangsgebied tussen de Gelderse Vallei, Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe, net op de grens van Utrecht en Gelderland.

Docente

Raquel Gigot

Raquel Gigot speelt zowel diatonische als chromatische accordeon en is vertrouwd met een veelheid aan muziekstijlen: van de Parijse musette uit de swingjazz-periode, tot de traditionele muziek uit Oost Europa, Scandinavië, Schotland, België ... en Ierse muziek waarmee ze 5 CD's en 25 jaar met 'Orion' heeft meegemaakt.

Prijs

€ 199,00

Vrije Plaatsen

volgeboekt

Inschrijven

De registratieperiode voor deze workshop is helaas al voorbij.


Terug naar overzicht