HOME    ..SVNFolkNIEUWSCURSUSSENLINKSARTIKELENCONTACTLOGIN

.Login.Vacatures


Vacatures van de Stichting Volksmuziek Nederland

Beste muziekvrienden, Zoals jullie vast wel weten draait de SVN geheel op vrijwilligers. Dankzij hun ongetemde, hartstochtelijke inzet kunnen de mensen toch elk jaar maar weer blijven komen op die heerlijke weekenden en dagen vol muzikale klanken, ontmoetingen en ontdekkingen.

Lijkt het jou ook leuk iets voor de SVN te betekenen? Dat komt goed uit. Momenteel zoeken wij voor verschillende functies vrijwilligers. 

Cursusadministratie medewerker
Ben je iemand die van databases en orde scheppen houdt?
Dan ben je een echte cursusadministrator!. Je houdt alle inschrijvingen bij in de SVN database. Voor een weekend doe je eens in de zoveel tijd updates naar de coördinatoren en heb je contact met hen over bijvoorbeeld deelnemers die annuleren of van workshop willen veranderen. Dankzij jou is de lijst met deelnemers voor het weekend compleet en heeft iedereen op tijd betaald. 

Webmaster
Ben je goed met computers en lijkt het je leuk om onze website te beheren, te onderhouden en te vernieuwen? Dan is dit misschien iets voor jou. We werken met Typo3. Kennis daarvan is een pré maar we willen het je ook graag leren. 

 Cursus coördinatoren of assistenten 
Heb je een idee voor een nieuwe workshop dag of weekend? Ben je goed in organiseren en contacten leggen met potentiële docenten? Kun je goed omgaan met sociale media en kun je ook nog eens toffe dingen bedenken om het weekend bijzonder en uniek te maken? Dan doen wij een vreugde dansje en nodigen je graag uit je ideeën met ons te delen. Stel dat het je wel leuk lijkt maar je niet meteen een eigen weekend wil opstarten zijn er ook mogelijkheden voor het assisteren van een coördinator in een van de weekenden/dagen

 Redacteur nieuwsbrief 
Wij zoeken iemand die onze website voorziet van een nieuwsbericht en die zorgt dat de Folknieuws bij de mensen op de deurmat valt. Ook zou je een digitale versie van de nieuwsbrief op poten kunnen zetten. Dat zouden we helemaal te gek vinden!

Volksmuziek correspondent
Heb je (breed) verstand van volksmuziek? bezoek je regelmatig optredens/festivals en wellicht ook de SVN weekends en voel je ergens van binnen dat je best hele goede stukjes zou kunnen schrijven? Wij zouden graag meer van dit soort volksmuziek inhoudelijke stukjes publiceren op onze website/facebook en nieuwsbrief. Misschien vind je het leuk eens een bezige muzikant of volksmuziek bands te interviewen of wil je bijzondere muziek delen en hier iets over vertellen etc... het is iets wat wij allemaal ontzettend leuk vinden om te doen maar waar we simpelweg te weinig tijd voor hebben.

PR-medewerker
Ben je goed in flyers, filmpjes etc. maken? (dus kun je met photoshop, final-cut en dergelijke werken?) Heb je ook ideeën hoe en waar je deze PR kunt verspreiden? En heb je nog meer creatieve ideeën over hoe en waar de SVN haar PR zou kunnen verbeteren en kun je dit ook uitvoeren/trekken? Dan zijn wij ontzettend blij met jou. Wij hebben echt heel hard iemand nodig die één lijn in de PR trekt.

Standbeheerder
Ben je een mensenmens en lijkt het je leuk om voor de SVN op festivals e.d te staan? De standbeheerder verzorgd een stand bij cursussen van de SVN maar ook bij festivals en andere evenementen. Je beheert de uitgaven, bewaakt de voorraad en gaat in gesprek met geïnteresseerden over wat de SVN te bieden heeft. 

Als je interesse of een vraag hebt, kun je een mail sturen naar het secretariaat. 
Ook kunnen we je een uitgebreidere taakomschrijving per functie toesturen.